+381 12 638 614Позови нас

Пешачење до Патуљкове шуме

ТО ГОЛУБАЦ

ТО ГОЛУБАЦ

Пешачење до Патуљкове шуме

Туристичка организација Голубац је љубитељима природе омогућила незаборавно искуство. Приредили смо шетњу која је водила до чаробног места познатог као "Патуљкова шума," пружајући учесницима прилику да истраже и доживе чари јесени на најлепши могући начин.

Ова авантура кроз природу простирала се дуж стазе дугачке чак 6 километара, пружајући свима присутнима прилику да се повежу са природом и осете све њене благодети. Шетња је била савршена прилика да се удахне свеж ваздух, упије мирис јесењег лишћа и зарони у боје које само ова сезона може пружити.

Учесници су имали прилику да истраже очаравајући пејзаж ове области, која обилује природним лепотама и биодиверзитетом. Патуљкова шума, са својим дрвећем обојеним у прелепе јесење нијансе, створила је бајковиту кулису за ову шетњу. Сво време су били окружени шумским звуцима, цвркутом птица и жубором потока, што је додатно допринело опуштеном и мирном амбијенту.

Учесници су такође имали прилику да се упусте у разне активности током шетње, као што су фотографисање природних лепота, прикупљање шареног лишћа и посматрање дивљих животиња у њиховом природном станишту. Било је прилика и за освежење и пикник током шетње, што је омогућило дружење и размену прича о њиховим доживљајима.

Све у свему, ова шетња до Патуљкове шуме, била је права посластица за све природне љубитеље. Она је донела не само физичко благостање кроз ходање и истраживање, већ и духовну хармонију кроз повезаност са природом и њеној неизмерној лепоти. Ова авантура је још једном подсетила све присутне да природа нуди непроцењиве дарове и да је јесен време када се ови дарови најбоље могу доживети.

Arrow
Arrow

подели вест

Остале
новости

CAC Golubac
Национална изложба паса свих раса - ЦАЦ Голубац
01
Голубац представљен на другој међународној конференцији у Сомбору и Баји (Мађарска)
Kokfer snova 2022
Кофер слова 2022