+381 12 638 614Позови нас

Туристичка организација Голубац на 44. Међународном сајму наутике, лова и риболова у Београду

ТО ГОЛУБАЦ

ТО ГОЛУБАЦ

Туристичка организација Голубац на 44. Међународном сајму наутике, лова и риболова у Београду

На штанду Привредне коморе Србије, у периоду од 4. до 7. априла, Туристичка организација Голубац. представила је своју туристичку понуду на овогодишњем 44. Међународном сајму наутике, у оквиру пројекта “Заплови Србијом”, у коме је планирано да се у општини Голубац изгради марина на Дунаву. Предвиђено је да марина обухвати и управни објекат са простором за једриличарски центар и паркинг места.

Представници Oрганизације су упознавали посетиоце са разноврсним туристичким садржајима које Голубац нуди, од обиласка историјских локалитета до уживања у активностима на води.

Посебан акценат стављен је на авантуриситички туризам, јер Голубац пружа идеалне услове за истраживање нетакнуте природе и адреналинских активности попут планинарења, бициклизма и вожње кaтамараном дуж реке. Поред тога, посетиоци су имали прилику да се упознају са богатом гастрономском понудом, која обухвата традиционална јела и локалне специјалитете.

Туристичка Организација Голубац је такође представила и бројне могућности за смештај, од луксузних апартмана до удобних сеоских домаћинстава, прилагођених свим потребама посетилаца.

Позитивни утисци  су били заиста изузетни, са многим посетиоцима који су истакли да смо испунили њихова очекивања и да су се осећали додатно инспирисанима за посету Голупца у будућности.

Arrow
Arrow

подели вест

Остале
новости

Banja-Luka-4
Туристичка понуда Голупца поново осваја срца посетилаца на Сајму у Бања Луци
_MG_4159
Дан младих
Dobra-2
Михољски сусрети у селу Добра